Temat: sprawdzone przepisy na ryby słodkowodne

Witajcie,
Mam dostęp do ryb słodkowodnych (teść prowadzi hodowlę) i poszukuję sprawdzonych (!) smacznych i zdrowych przepisów, jak takie ryby przyrządzać. Teściowie zawsze przyrządzają rybę w ten sam sposób - sól, mąka krupczatka i smażą na głębokim tłuszczu. Szukam czegoś innego - wiem, że w Internecie jest mnóstwo przepisów, ale już dwa razy zrobiłam według przepisów w Internecie i był totalny niewypał... Ryby jakie mam do dyspozycji to: szczupaki, sandacze, okonie, liny, leszcze, karasie, pstrągi i karpie. Może ktoś z was przyrządza takie rybki na jakiś inny sposób i mógłby podzielić się ze mną jakimś ciekawym przepisem. Z góry dziękuję.

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.