- Dołączył: 2007-01-06
- Miasto: Koniec Wiata
- Liczba postów: 414
28 lipca 2012, 09:44
Witajcie,
Mam dostęp do ryb słodkowodnych (teść prowadzi hodowlę) i poszukuję sprawdzonych (!) smacznych i zdrowych przepisów, jak takie ryby przyrządzać. Teściowie zawsze przyrządzają rybę w ten sam sposób - sól, mąka krupczatka i smażą na głębokim tłuszczu. Szukam czegoś innego - wiem, że w Internecie jest mnóstwo przepisów, ale już dwa razy zrobiłam według przepisów w Internecie i był totalny niewypał... Ryby jakie mam do dyspozycji to: szczupaki, sandacze, okonie, liny, leszcze, karasie, pstrągi i karpie. Może ktoś z was przyrządza takie rybki na jakiś inny sposób i mógłby podzielić się ze mną jakimś ciekawym przepisem. Z góry dziękuję.