- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
25 lipca 2012, 15:36
25 lipca 2012, 15:45
25 lipca 2012, 15:46
25 lipca 2012, 15:46
Edytowany przez ohmagdaleno 25 lipca 2012, 16:24
25 lipca 2012, 15:53
25 lipca 2012, 16:04
hej:) w sklepach sa specjalne przyprawy do ryb:))a poza tym moge polecic Tobie przygotowanie 'zalewy' z chrzanu i przypraw w której ta rybka sobie troche polezy i potem na grilla:zmieszaj chrzan w ilosci takiej jaka lubisz zeby bylo ostre, dodaj kilka kropel oliwy z oliwek i np szczypte vegety czy innego kucharka..przygotuj tyle zeby cala ryba sie w tym 'utopiła' i po 20min wrzuc na patelnie do smazenia beztlusczowego lub na tacke i na grill..dobrze by bylo, zeby jak najwiecej 'zalewy' zostalo na rybie jak juz bedziesz ja smazyc:) smacznego!
25 lipca 2012, 16:05
ja nie polecam tych przypraw do ryb :)
25 lipca 2012, 16:18
25 lipca 2012, 16:31
25 lipca 2012, 16:43