- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
14 lipca 2012, 15:38
Edytowany przez Truskaweczkaaaa 14 lipca 2012, 15:39
14 lipca 2012, 15:48
Pomidorki (najlepiej koktajlowe, 100 g) podprażyć na patelni grillowej lub teflonowej (do miękkości) jakieś 7 minut, 50 g kaszy kuskus zalać wodą i przykryć aby napęczniała. Gotowe pomidorki wyłożyć do talerza z kaszą i dodać 50 g fety. Posypać natką pietruszki i doprawić do smaku.
Smacznego
14 lipca 2012, 15:52