- Dołączył: 2012-02-13
- Miasto: Łódź
- Liczba postów: 1873
17 czerwca 2012, 16:40
Mam pytanie, bo zamierzam zrobić tiramisu (pomysł na - winiary) i tam jest napisane, aby podłużne biszkopny. Mogę zamiast tych biszkopnów podłużny dać biszkopny waniliowe ? Czy lepiej te podłużne ?
- Dołączył: 2012-02-24
- Miasto:
- Liczba postów: 5843
17 czerwca 2012, 16:44
Lepiej podluzne, a nastepnym razem poszukaj przepisu na prawdziwe tiramisu, bo te z paczki nie maja nic wspolnego ze smakiem prawdziwego.
Edytowany przez szprotkab 17 czerwca 2012, 17:09
- Dołączył: 2011-10-07
- Miasto: Szczawno-Zdrój
- Liczba postów: 15388
17 czerwca 2012, 16:55
Te podłużne są lepsze, ale z taki zwykłymi też wychodzi;) Wielokrotnie próbowałam i było ok;)
- Dołączył: 2010-08-26
- Miasto: Sudamerica
- Liczba postów: 4340
17 czerwca 2012, 17:12
tiramisu jest straaaaaaaaasznie latwe wiec nie ma co robic z paczki. w dodatku zawsze do paczki dodaja konserwantow ktorych mozna uniknac
- Dołączył: 2010-05-10
- Miasto: Paradera
- Liczba postów: 2365
18 czerwca 2012, 09:15
nie rób wg pomysł na- winiary, to totalne badziewie ://///