Temat: Tiramisu

Mam pytanie, bo zamierzam zrobić tiramisu (pomysł na - winiary) i tam jest napisane, aby podłużne biszkopny. Mogę zamiast tych biszkopnów podłużny dać biszkopny waniliowe ? Czy lepiej te podłużne ?
Pasek wagi
Lepiej podluzne, a nastepnym razem poszukaj przepisu na prawdziwe tiramisu, bo te z paczki nie maja nic wspolnego ze smakiem prawdziwego.
Te podłużne są lepsze, ale z taki zwykłymi też wychodzi;) Wielokrotnie próbowałam i było ok;)
daj znać jak smakowało;D
tiramisu jest straaaaaaaaasznie latwe wiec nie ma co robic z paczki. w dodatku zawsze do paczki dodaja konserwantow ktorych mozna uniknac 

Hellcat89 napisał(a):

daj znać jak smakowało;D
Nie ma sprawy :)
Pasek wagi
nie rób wg pomysł na- winiary, to totalne badziewie ://///
Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.