- Dołączył: 2012-06-09
- Miasto: Tarnów
- Liczba postów: 311
11 czerwca 2012, 22:39
Witajcie, co mogę zrobić z kawałka ugotowanej wołowiny? Nie chcę jej takiej samej, bo jest niesmaczna.
Edytowany przez strunaa 11 czerwca 2012, 22:39
- Dołączył: 2009-03-13
- Miasto: Szczecin
- Liczba postów: 15801
11 czerwca 2012, 22:41
zmiel, dopraw i zrób pierożki
- Dołączył: 2008-01-03
- Miasto: Za Trzecim Krzakiem W Lewo
- Liczba postów: 6578
11 czerwca 2012, 22:42
albo krokiety mięsno pieczarkowe
- Dołączył: 2012-05-10
- Miasto:
- Liczba postów: 1066
11 czerwca 2012, 22:43
http://kotlet.tv/przepisy/dania-z-wolowina <--- może któreś danie Ci wpadnie w oko
- Dołączył: 2012-06-09
- Miasto: Tarnów
- Liczba postów: 311
11 czerwca 2012, 22:44
A jakie proporcje mięsa do pieczarek mają być w tych krokietach? Krokiety panierowane czy nie?
- Dołączył: 2009-03-13
- Miasto: Szczecin
- Liczba postów: 15801
11 czerwca 2012, 22:51
możesz też dodać warzywa, makaron, ser i zrobić zapiekankę
- Dołączył: 2009-05-22
- Miasto: -
- Liczba postów: 909
11 czerwca 2012, 23:07
zblenduj dodaj buraczki i doprawiony brown ryz mmmmmmmm
- Dołączył: 2009-03-25
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 3410
11 czerwca 2012, 23:08
jezuuu ja uwielbiam taka ugotowana;) marnotrastwo ;')
- Dołączył: 2008-01-03
- Miasto: Za Trzecim Krzakiem W Lewo
- Liczba postów: 6578
11 czerwca 2012, 23:33
proporcje dowolne - ja robię pół na pół, do tego podduszona cebula, natka pietruszki i sporo pieprzu
krokietów nie panieruję, zwłaszcza do barszczu, ale za to zapiekam z odrobiną żółtego sera - pycha
Edytowany przez sayonara 11 czerwca 2012, 23:34
- Dołączył: 2012-06-09
- Miasto: Tarnów
- Liczba postów: 311
12 czerwca 2012, 07:55
Dzięki - dzisiaj to zrobię :)