- Dołączył: 2012-05-04
- Miasto: Olkusz
- Liczba postów: 69
26 maja 2012, 07:06
Szukam dobrego przepisu na dietetyczne przygotowanie wątróbki.
Uwielbiam wątróbkę drobiową, ale dotąd maiłam z nią styczność jedynie w tłuszczowo-cebulowym otoczeniu... ;-)
Pomocy...!!!
- Dołączył: 2012-03-09
- Miasto:
- Liczba postów: 1163
26 maja 2012, 07:15
Ja gotuję na parze, piekę w piekarniku lub grilluję w towarzystwie cebuli, przyprawiam tylko solą i pieprzem, jest ok
- Dołączył: 2008-09-04
- Miasto: Mombasa
- Liczba postów: 9211
26 maja 2012, 08:16
ale mi smaka narobiłaś :D chyba na obiad dziś kupie :)
- Dołączył: 2011-12-27
- Miasto: Malediwy
- Liczba postów: 915
26 maja 2012, 08:33
Ja podsmazam watrobke na patelni teflonowej ( bez tluszczu ) dodaje cebulke,podlewam woda i dusze pod przykryciem az watrobka bedzie mieciutka,po ok 15 min duszenia dodaje papryke czerwona i zielona i dusze jeszcze ok 20 min
![]()
Pychotkaaa
- Dołączył: 2011-03-01
- Miasto:
- Liczba postów: 504
26 maja 2012, 12:18
Zagubionaxxx napisał(a):
Ja podsmazam watrobke na patelni teflonowej ( bez tluszczu ) dodaje cebulke,podlewam woda i dusze pod przykryciem az watrobka bedzie mieciutka,po ok 15 min duszenia dodaje papryke czerwona i zielona i dusze jeszcze ok 20 min Pychotkaaa
jeszcze pieczarki bym dodała no i duuuzo pieprzu najlepiej swiezo mielonego troche soli i do tego sałatka z kiszonej kapusty z jablkiem marchwią cebulką i koperkiem