- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
17 maja 2012, 20:25
Edytowany przez pragnacastabilizacji 17 maja 2012, 20:32
17 maja 2012, 20:27
17 maja 2012, 20:28
Ale mnie przeraziłaś, aż sprawdziłam datę, bo myślałam, że mam jeszcze tydzień! Uff..
Mi się wydaje, że Keks jest za normalny. Ja bym zrobiła coś smacznego, ale delikatnego - np. proponuję Rafaello. Zależy Ci na naturalności - na necie na pewno jest jakis przepis. Ja natomiast zawsze kiedyś robiłam go z torebki z ,,Dr Octer" i wychodził znakomity. Jeden z najlepszych ciast na rynku.
Edytowany przez Lenag0 17 maja 2012, 20:29
17 maja 2012, 20:29
Edytowany przez pragnacastabilizacji 17 maja 2012, 20:31
17 maja 2012, 20:31
17 maja 2012, 20:31
Jutro jest piątek, prawda? ;) A w sobotę mama ma wolne więc nie chcę, żeby widziała to ciasto, więc zrobię je jutro i pokażę jej gdy przyjdzie z pracy ;).
17 maja 2012, 20:34