- Dołączył: 2010-01-18
- Miasto: Raj
- Liczba postów: 3883
13 maja 2012, 15:28
Słuchajcie, musze zrobić dzisiaj ciasto z rabarbarem. Potrzebne mi do niego 250 g margaryny, czyli cała kostka. A ja mam niestety tylko niecałe pół kostki. Mogę dołożyć masła (mam extra mazurskie) do tej margaryny czy lepiej nie mieszać?
13 maja 2012, 15:30
Ja w serniku na święta zmieszałam, bo też mi zabrakło, a wyszło tak jak powinno.
- Dołączył: 2009-11-09
- Miasto: Łódź
- Liczba postów: 961
13 maja 2012, 15:48
Możesz, albo można chyba dodać też samo masło.
13 maja 2012, 16:15
tłuszcz to tłuszcz. możesz nawet część zastąpić olejem i też wyjdzie.
- Dołączył: 2011-09-04
- Miasto: Jaworzno
- Liczba postów: 2213
13 maja 2012, 16:37
Jak najbardziej można zastąpić. Ja tak robię i jest OK.
- Dołączył: 2010-01-18
- Miasto: Raj
- Liczba postów: 3883
13 maja 2012, 16:39
Dziekuję :) faktycznie, ciasto wyszło takie jak powinno :)