- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
6 maja 2012, 14:55
6 maja 2012, 14:59
6 maja 2012, 15:01
Ma ktoś jakiś sprawdzony przepis na spód do tarty ? Chciałabym , żeby był zdrowy i w miare niskokaloryczny (chce zjeść więcej :D ),ale kompletnie nie znam się na gotowaniu.Ciągle widze przepisy z olejem a nie mam pojęcia czym go zastąpić ;)
6 maja 2012, 15:43
6 maja 2012, 15:51
Możesz spróbować zamienić margarynę na jogurt naturalny (oczywiście w tym wypadku nie 0% tłuszczu), cukier na słodzik, mąkę pszenną na tą typu 1750. W smaku na pewno nie będzie taka sama jak typowa, ale coś kosztem czegoś :)