1 maja 2012, 10:15
mam w lodówce kurczaka w całości... niestety nie umiem go wyluzować a kiedy myślę, że miałabym go upiec w taki upał to mi się słabo robi... macie jakiś pomysł jak go przyrządzić, tak aby te kości nie przeszkadzały? robiłam raz curry z niewyluzowanego kurczaka i muszę przyznać że te kostki kurczacze były irytujące...
- Dołączył: 2012-02-06
- Miasto: Chełm
- Liczba postów: 9990
1 maja 2012, 10:21
http://www.youtube.com/watch?v=Z_F5hvCeveo
- Dołączył: 2011-03-14
- Miasto: Londyn
- Liczba postów: 8533
1 maja 2012, 10:22
ja bym go dusila z warzywami ...duzo roznych warzyw i woda jakby gotowany w warzywach ...pycha
- Dołączył: 2011-03-27
- Miasto: Skoki
- Liczba postów: 400
1 maja 2012, 10:29
A ja bym go posadziła na butelce i tak go upiekła w piekarniku.
1 maja 2012, 10:29
mintuko: dziękuję Ci bardzo, ale uwierz że już raz próbowałam usunąć kości i połowa mięsa odeszła
dlatego nie będę ryzykować drugi raz...
katakumbo: jak to na butelce?
Edytowany przez maldoror 1 maja 2012, 10:30
- Dołączył: 2012-02-13
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 13239
1 maja 2012, 10:41
Zrób go duszonego W jarzynach
1 maja 2012, 11:03
po prostu go upiecz w piekarniku, tak jak z rożna, przecież je się mimo kości w środku:P
- Dołączył: 2010-09-27
- Miasto: Brussel
- Liczba postów: 13213
1 maja 2012, 11:09
Zrob nadziewanego warzywami plus mizeria :)
1 maja 2012, 12:51
nesja napisał(a):
po prostu go upiecz w piekarniku, tak jak z rożna, przecież je się mimo kości w środku:P
tak, ale wcześniej pisałam że w taki upał nie zamierzam włączać piekarnika ;)
- Dołączył: 2011-03-14
- Miasto: Londyn
- Liczba postów: 8533
1 maja 2012, 16:10
no to bez ciepla nie da sie upiec kurczaka zadnym sposobem :/