28 kwietnia 2012, 10:58
został mi prawie cały bochenek chleba razowego który się niestety zsechł... nie mam pomysłu co z nim zrobić? myślałam że można by go zmielić i używać jak mąkę?
28 kwietnia 2012, 11:01
Ja zeschłe pieczywo zawsze trę na tarce i mam bułkę tartą razową :D
- Dołączył: 2007-08-28
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 12398
28 kwietnia 2012, 11:10
ja sobie obtaczam w jajku i obsmazam na grzanki na niewielkiej ilosci oliwy;)
- Dołączył: 2010-06-24
- Miasto: Poznań
- Liczba postów: 5502
28 kwietnia 2012, 11:20
Mąka z chleba? Cóż, odrobinę abstrakcyjne;) Ale koleżanki dobrze radzą, można z tego robić grzanki, panierki, francuskie tosty...
28 kwietnia 2012, 11:38
Zdecydowanie stawiam na tosty i grzanki :)
- Dołączył: 2012-02-13
- Miasto: Warszawa
- Liczba postów: 13239
28 kwietnia 2012, 11:43
Grzanki, tosty albo chleb w jajku, bułce i na patelnie. Niezbyt dietetyczne ale pyszne