- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
5 kwietnia 2012, 14:11
Czy ktos wie moze czy mleko gotowane skondensowane w puszce(konkretnie to mam na mysli):
to to samo co masa kajmakowa?Bo juz nie wiem nic z tego:-/
5 kwietnia 2012, 14:20
5 kwietnia 2012, 14:29
5 kwietnia 2012, 14:37
5 kwietnia 2012, 14:45
5 kwietnia 2012, 14:57
tak, ale masę kajmakową chyba gotuje się krócej, by nie zrobił się karmel ;)
To juz jest ugotowane mleko.
5 kwietnia 2012, 14:58
5 kwietnia 2012, 15:00
tego sie nie gotuje, do miksera wrzucasz masło ok 1 kostki(ja wole pół) i miksujesz z tym co w puszcze... masz gotowy krem...
Wiem,ze tego sie nie gotuje.Tylko jedni pisza,ze to juz gotowa masa np do mazurka czy wafli,a inni znowu,ze trzeba zmiksowac z maslem i alkoholem...I ja juz nie wiem jak zrobic.