- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
31 marca 2012, 11:17
Składniki
Wykonanie:
Pieczarki ścieramy na tarce o dużych oczkach, cebulę siekamy w miarę drobną kostkę, a czosnek wyciskamy i wszystko dodajemy do mięsa. Dokładamy jajka, dosypujemy przypraw według własnego uznania np. przyprawy do mięsa mielonego, sporo pieprzu i troszkę już tylko soli - przyprawa do mięsa mielonego już ją w sobie ma.
Tak przygotowane mięso formuję w kotlety mielone i wkładam na parowar na 25 min.
Dodajemy surowke,lub gotowane warzywka i gotowe.Smacznego
31 marca 2012, 11:17
31 marca 2012, 11:18
Edytowany przez agrres 31 marca 2012, 11:19