- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
23 marca 2012, 10:04
Edytowany przez Laguna20 23 marca 2012, 10:05
23 marca 2012, 10:08
23 marca 2012, 10:08
23 marca 2012, 10:09
jak masz piekarnik z funckją grilla - to wrzuć ją na ruszt ( tylko blachę pod ruszta bo będzie kapać) natartą oliwą z przyprawami, albo cytryną z przyprawamia jak nie to z przyprawami w folięmy lubimy ze sporą dawką cytryny i koperku + odrobina pieprzu cytrynowego
23 marca 2012, 10:12
23 marca 2012, 10:14
możesz, pewniealbo zawinąć w folię spożywczą - tą srebrną :)pieczesz króciutko, z 20 -30 minut w 180 - 200stopniach max - rybka szybko się robi
23 marca 2012, 10:48
ja ostatnio zrobiłam morszczuka ze swojego wymyślonego przepisu i wyszedł świetny :)
składniki:
1 kg ryby , 2-3 marchewki , papryka czerwona, kawałek pora, pół cebulki , ok 10 pieczarek, przyprawy do smaku, jogurt naturalny
wykonanie:
Marchew zetrzeć na grubej tarce, pieczarki posiekać, pokroić por i cebulkę, wrzucić wszystko do dużej miski, doprawić , wlać ok pół opakowania jogurtu naturlnego. Rybkę doprawić, natrzeć czosnkiem pokropić cytryną. Połowę porcji warzyw wrzucić do naczynia żaroodpornego, położyć rybkę, przykryć resztą warzyw. Piec w 200 stopniach ok 50 min. Smacznego :D