- Dołączył: 2011-05-18
- Miasto: Calabasas
- Liczba postów: 3127
25 lutego 2012, 14:33
kupilam i nie wiem co z tym zrobic ? kupilam jeszcze ziola prowensalskiem, przyprawe do ryb, pieprz,. jak mam go zrobic? moge na paterlni np z cebulka smazona? nie rozwali sie na tej patelni? bo wlasnie nie mam sreberka wiec nie wiem czy moge w piekarniku. szybko prosze o odop!! bo za 20 min pora obiadowa :P
25 lutego 2012, 14:40
jeśli nie masz papieru albo tacki aluminiowej, to zastaje Ci gotowanie na parze albo ostatecznie patelnia - nie rozpadnie Ci się, jeśli jej nie przesmażysz i użyjesz szerokiej łopatki, żeby ją obrócić:) smacznego
- Dołączył: 2011-03-29
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 1113
25 lutego 2012, 14:41
wez jakies naczynie żaroodporne i posmaruj dno delikatnie oliwą z oliwek, zeby sie nie przypalił, dopraw go dobrze i upiecz sobie - smażony wyjdzie Ci dosyc kaloryczny..
25 lutego 2012, 15:27
herbaciana1986 napisał(a):
wez jakies naczynie żaroodporne i posmaruj dno delikatnie oliwą z oliwek, zeby sie nie przypalił, dopraw go dobrze i upiecz sobie - smażony wyjdzie Ci dosyc kaloryczny..
Jak mnie to wkurza! Z patelni te kalorie mają przejść?
- Dołączył: 2007-09-04
- Miasto: X
- Liczba postów: 629
25 lutego 2012, 15:33
mogewszystko.aga napisał(a):
rozmrozić!
też od tego bym zaczęła
![]()
ja za mintajem nie przepadam, ale ogólnie filety rybne przyprawiam ziołami, delikatnie solę i wrzucam na rozgrzaną patelnię z niewielką ilością oliwy