- Dołączył: 2010-03-14
- Miasto: Rzeszów
- Liczba postów: 1185
12 lutego 2012, 01:11
Jak przyzadzacie watrobke wieprzowa?
Ja ogolnie za nia nie przepadam ale uwazam ze warto jesc.
Macie moze jakies patenty zeby pozbyc sie goryczy (oprucz moczenia w mleku)?
- Dołączył: 2011-11-13
- Miasto: Lublin
- Liczba postów: 316
12 lutego 2012, 08:10
ja jadam często wątróbkę z kurczaka, smak delikatniejszy
- Dołączył: 2010-12-01
- Miasto: Legionowo
- Liczba postów: 4421
12 lutego 2012, 09:20
ja lubię drobiową
ale nie zgodzę się z Tobą, że warto jeść
skoro nie przepadasz to nie jedz
wątroba to nie mięso
zawiera wiele toksyn szczególnie ta wieprzowa
ja jem z kurczaka:
przesmażam cebulkę, jabłko w kostkę i dodaje cynamon czyli tak tradycyjnie
- Dołączył: 2011-12-26
- Miasto: Łódź
- Liczba postów: 3446
12 lutego 2012, 10:31
Ja gotuje ,doprawiam. jest delikatna i dobra.
albo z cebulka.
12 lutego 2012, 10:48
zobacz sobie na ten przepis wyglada fajnie :)
- Dołączył: 2011-03-15
- Miasto: Koszalin
- Liczba postów: 1212
12 lutego 2012, 19:05
Ja jem z kurczaka ;) Jest lepsza w smaku :) Moja mama smaży z cebulką, ma mało kalorii i jest przepyszna :)
- Dołączył: 2012-02-06
- Miasto: Wieliczka
- Liczba postów: 471
18 lutego 2012, 14:01
ja ja podsmażam z cebulką, dodaje trochę przecieru pomidorowego , paprykę w proszku to zabija ta goryczkę w smaku no i oczywiście na konie sól, pieprz.
- Dołączył: 2007-04-01
- Miasto:
- Liczba postów: 662
18 lutego 2012, 18:18
Ja piekę w piekarniku. Ostatnio dodałam jabłko, pomarańczę i ogórek zielony. Smaczna kombinacja na obiad do pracy.
- Dołączył: 2011-05-13
- Miasto: Wrocław
- Liczba postów: 50
18 lutego 2012, 21:42
podobno duszona w soku jabłkowym jest o niebo lepsza - podobno, bo póki co nie próbowałam i nie wiem czy się odważę, jestem totalnym antywątrobiarzem;P