- Dołączył: 2011-05-26
- Miasto: Katowice
- Liczba postów: 600
7 lutego 2012, 22:48
Hey, jak przygotować taką owsiankę? tzn w jakim momencie dodać kaszę ,żeby zagęścić mleko z płatkami i ile tej kaszki? Ktoś może robił już taką ? pomóżcie
7 lutego 2012, 23:04
Ja gotuję płatki owsiane na wodzie, tak żeby było jej jak najmniej i dodaje mleko. Jak zawrze to dorzucam kaszy mannej i gotuję 2 minutki mniej więcej. Jest pyszne! Nie wyobrażam sobie już teraz jeść owsianki bez kaszy mannej.
EDIT: dosyp łyżkę kaszki, jak będzie za rzadkie to więcej :)
Edytowany przez Nairobi 7 lutego 2012, 23:04
- Dołączył: 2011-05-26
- Miasto: Katowice
- Liczba postów: 600
7 lutego 2012, 23:14
dzięki ,jutro spróbuję :)