- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
27 stycznia 2012, 16:02
27 stycznia 2012, 16:07
27 stycznia 2012, 16:07
29 stycznia 2012, 22:24
Ja uwielbiam mirunę pieczoną w piekarniku w folii. Rybę skrapiam cytryną, dodaję gałązkę koperku, sypię nieco warzyw (np. włoszczyzna hortexu), lekko doprawiam (np. ziarenkami drobiowymi winiary), kilka wiórek masła i do piekarnika. Piekę na oko, albo raczej na nos ;)
Do tego ryż, albo sałatka z kapusty pekińskiej i jestem w niebie :)
A ostatnio w ten sam sposób robiłam pstrąga, tylko że na grillu :)