- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
20 stycznia 2012, 21:23
20 stycznia 2012, 21:25
20 stycznia 2012, 21:27
Ja uwielbiam, tudzież polecę, Rafaello (in. Kostka kokosowa). Można zrobić go z gotowej.. hm. Nie wiem jak to nazwać, ale generalnie z proszku, a wtedy an pewno wyjdzie; albo powrać się i rzucić na głęboką wodę, i zrobić samemu. Mi on generalnie bardzo smakuje, choć z opakowania chyba jednak bardziej niż robionego własnoręcznie :P
20 stycznia 2012, 21:31
rafaello z paczki?:P o fuu:D to już nawet ja potrafię zrobić samemu. nci trudnego. ale mnie w smaku szczególnie nie powala.od siebie polecam oklepane, ale zawsze sprawdzone:- 3bit- krówka- sernik złota rosa- cheesecake nowojorskiO karpatce to chyba wspominać nie muszę:D
Ale on jest naprawdę smaczny! Zawsze kazałam mamie robić na wszelakie wigilie klasowe i wszystkim smakowało :P Choć fakt, że konserwantów to tam muszą być całe kolonie.
20 stycznia 2012, 21:30
20 stycznia 2012, 21:31
20 stycznia 2012, 21:44
20 stycznia 2012, 21:47
Ale on jest naprawdę smaczny! Zawsze kazałam mamie robić na wszelakie wigilie klasowe i wszystkim smakowało :P Choć fakt, że konserwantów to tam muszą być całe kolonie.rafaello z paczki?:P o fuu:D to już nawet ja potrafię zrobić samemu. nci trudnego. ale mnie w smaku szczególnie nie powala.od siebie polecam oklepane, ale zawsze sprawdzone:- 3bit- krówka- sernik złota rosa- cheesecake nowojorskiO karpatce to chyba wspominać nie muszę:D
kazałam mamie -jak to brzmi ,a nie mogłas poprosić
20 stycznia 2012, 21:56