- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
4 grudnia 2011, 15:12
wrzucam do piekarnika jabłka na jakies 30-40 minut i wyjmuję ciepły, pachnący, rozgrzewający posiłek który uwielbiam i który kojarzy mi się z dzieciństwem u dziadków na wsi. Ten zapach w całym domu roznosił się nieziemsko..........
Edytowany przez magicly 4 grudnia 2011, 15:14
4 grudnia 2011, 15:13
4 grudnia 2011, 15:14
4 grudnia 2011, 15:19
nic nie dodaję, piekę na 180 stopniach, nie odmierzam dokładnie czasu, zależy od wielkości jablek, wyjmuję z piekarnika "na oko"
p.s. zdjęcie zapozyczyłam z netu - moje jablka jeszcze się pieką
Edytowany przez magicly 4 grudnia 2011, 15:18