- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
26 listopada 2011, 16:54
Chcialam dzis zrobić reklamowany nowy produkt Winiary-pomysl na pizzerinki.
Stwierdzam,że to totalne goffno ,jakich malo. Przykładowo miałam dodac do 200ml wody z proszkiem w mniejszym opakowaniu, 1,5szkl mąki i jeśli klei mi się do rąk to dosypać szczypte mąki. Po zmieszaniu wszystkich składnikow robi mi się breja rzadka jak kupa niemowlaka ,dosypałam więc wiecej mąki ,jak na zwykłą pizze. Ciasto powinno rosnąc a nie rośnie,pomimo,ż e w składzie sa suszone drożdze .Jest na cieplej kuchence ok 30min i ani nie drgnęło.Macie jakieś doświadczenie z tym produktem? Ja go osobiscie nie plecam.
Edytowany przez BigBaba1 26 listopada 2011, 16:59
3 grudnia 2011, 12:27
3 grudnia 2011, 17:58