- Dołączył: 2011-04-29
- Miasto: Białystok
- Liczba postów: 164
12 listopada 2011, 14:56
Przez przypadek kupilam platki ryzowe zamiast owsianych, zawsze jem je na sniadanie. Nie chce zeby sie zmarnowaly dlatego postanowilam sprobowac. Nie wiem tylko w jakich proporcjach je gotowac, mam na mysli ile wody (bo na niej mam zamiasr je robic) dajmy na to na 100 g. Jada je ktos ? Co o nich sadzicie ? I jak je przyrządzacie ?
- Dołączył: 2010-09-22
- Miasto: Warszawka
- Liczba postów: 10855
12 listopada 2011, 15:01
ja własnie miałam je kupić , chętnie poczytam komentarze
- Dołączył: 2010-12-29
- Miasto: Tarnobrzeg
- Liczba postów: 3434
12 listopada 2011, 15:03
- Dołączył: 2011-04-29
- Miasto: Białystok
- Liczba postów: 164
12 listopada 2011, 15:12
Owsiane kocham i jadam je z kakaem, suszonymi sliwkami, zurawina, ale nie wiem czy te dobrze smakuja i zalezy mi zeby wyszla ta papka a nie jakas woda bo np za malo tego wsypie
- Dołączył: 2011-10-09
- Miasto: Stafford
- Liczba postów: 2841
12 listopada 2011, 15:27
a tak propo lubicie jak jest dużo płatków w misce? bo mi na szklankę mleka wystarcza garść płatków.... ??
- Dołączył: 2011-10-15
- Miasto: Rzeszów
- Liczba postów: 199
13 listopada 2011, 10:43
Płatki ryżowe nie są takie dobre jak owsiane ale ja osobości wole je jeść z mlekiem :)
- Dołączył: 2010-04-06
- Miasto: malmo
- Liczba postów: 1009
14 listopada 2011, 12:10
Ja tam ryżowych nie lubie bo według mnie są zupełnie bez smaku.