- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
31 października 2011, 13:39
31 października 2011, 13:48
31 października 2011, 13:58
31 października 2011, 14:04
2 szkl otrąb
3 dojrzałe banany
1/3 szkl musu jabłkowego
1 łyżeczka c.waniliowego
1 łyżeczka cynamonu
do tego orzechy, pestki słonecznika dyni lub jakieś suszone owoce
Banany rozgniatam na puree, dodaję do nich resztę składników, mieszam. Ręką formuję ciasteczka (jak masa jest zbyt klejąca to ciasteczka obtaczam w otrębach, lub mocze ręcę zimną wodą). Blachę smaruję olejem, na to kładę papier do pieczenia i na papier ciastka (wszystko po to żeby się nie spaliły). Piekę je w 170-180 st. 20 min, następnie przejkładam ciasteczka na drugą stronę i dopiekam 10 min.
Znalazłam ten przepis niedawno, jeszcze nie próbowałam, ale wydają sie ok.
31 października 2011, 14:06
31 października 2011, 14:49
Edytowany przez Iduszka 31 października 2011, 14:50
31 października 2011, 15:08