Temat: Majonez

Majonez




















Około 300g serka wiejskiego miksujemy z 4-5 jajkami ugotowanymi na twardo doprawiamy solą i gotowe !!


Naprawdę zachęcam Was do zrobienia takiego majonezu
po co ?
> po co ?
Bo jest dobrym zamiennikiem tłustego, niezdrowego zwykłego majonezu ze sklepu.
Pasek wagi
ten pseudomajonez jest okropny w smaku
Muszę spróbować. Nie wierzę, że jest okropny. Przecież żaden z jego składników okropny nie jest.
oj ja majonezu i tak nie dotkne
po co jeść majonez ?

po co jeść taki dziwny udawany majonez z serka ?

po co jeść majonez z masą konserwantów ze sklepu

prawdziwy majonez robi się w domu - jeśli akurat potrzeba tylko nadaje się do nie wielu dań niestety
Wy pytacie, po co jeść taki majonez.. ja się pytam, po co w tak durny sposób komentujecie ten wątek? Nie macie ochoty, nikt Was nie zmusza.

Dziękuję za przepis, wypróbuję.
Pasek wagi
bo to nie majonez a rodzaj pasty jajecznej,
bo jeśli ktoś zamieszcza post to ktoś inny może go skomentować,  niezależnie od tego czy treść posta zamieszczającego jest DURNA czy komentarz jest DURNY

i na koniec po co się oszukiwać ? i nazywać to co majonezem nie jest majonezem ?
ok, ale po co tak atakujecie;/.. fakt faktem ze to bardziej pasta jajeczna ale moze byc smaczne:)

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.