Temat: brązowy ryż, cebula i papryka w curry.

brązowy ryż torebka, główka cebuli, pół średniej czerwonej papryki.
gotować ryż przez 35 minut. cebulę i paprykę pokroić w kostkę. wrzucić na patelnię z małą łyżeczką margaryny. smażyć aż wszystko stanie się miękkie. ugotowany ryż wrzucić na patelnię i wymieszać z papryką i cebulą posypać curry można doprawić jeszcze ewentualnie solą. 
polecam właśnie jem i pomyślałam że podzielę się z wami przepisem. całość około 400 kalorii wspaniały obiad.
Fajnie ze dzielisz sie pomyslami, tylko jakos malo to kreatywne. Ryz z warzywami to zadna nowosc :)
> Fajnie ze dzielisz sie pomyslami, tylko jakos malo
> to kreatywne. Ryz z warzywami to zadna nowosc :)

to samo chcialam powiedziec :)
mimo wszystko dobrze smakuje ;)

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.