- Dołączył: 2011-03-14
- Miasto: Lublin
- Liczba postów: 1010
2 września 2011, 17:12
brązowy ryż torebka, główka cebuli, pół średniej czerwonej papryki.
gotować ryż przez 35 minut. cebulę i paprykę pokroić w kostkę. wrzucić na patelnię z małą łyżeczką margaryny. smażyć aż wszystko stanie się miękkie. ugotowany ryż wrzucić na patelnię i wymieszać z papryką i cebulą posypać curry można doprawić jeszcze ewentualnie solą.
polecam właśnie jem i pomyślałam że podzielę się z wami przepisem. całość około 400 kalorii wspaniały obiad.
- Dołączył: 2011-07-06
- Miasto: Zaragoza
- Liczba postów: 9117
2 września 2011, 17:31
Fajnie ze dzielisz sie pomyslami, tylko jakos malo to kreatywne. Ryz z warzywami to zadna nowosc :)
2 września 2011, 17:43
> Fajnie ze dzielisz sie pomyslami, tylko jakos malo
> to kreatywne. Ryz z warzywami to zadna nowosc :)
to samo chcialam powiedziec :)
- Dołączył: 2011-03-14
- Miasto: Lublin
- Liczba postów: 1010
2 września 2011, 17:55
mimo wszystko dobrze smakuje ;)