- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
26 lipca 2011, 10:00
26 lipca 2011, 10:00
26 lipca 2011, 10:39
26 lipca 2011, 10:41
• | 1/2 litra mleka | |
• | 40 dag cukru | |
• | cukier waniliowy | |
• | 2 łyżki masła |
1. | Gotować wszystkie składniki, aż masa stężeje. (Kropla masy wylana na talerzyk natychmiast zastyga.) | |||
2. | Przelać do naczylia i odczekać chwilę, do momentu, kiedy zastygną. | |||
3. | Kroić mokrym nożem. | |||
4. | UWAGA! Jeżeli masę będzie się gotować za długo, to stwardnieje i będzie ją można tylko rozbijać młotkiem... |
26 lipca 2011, 10:47
26 lipca 2011, 11:02