- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
6 lipca 2011, 18:37
Pieczarki oczyścić, ogonki odcięte przy samych kapeluszach drobno posiekać, poddusić z dodatkiem masła. Łyżkę tartej bułki wymieszać ze śmietaną, ogonkami, żółtym serem, jajem i natką, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Na kapeluszach pieczarek uformować kopczyki z przygotowanego nadzienia. Ułożyć pieczarki w żaroodpornym naczyniu posmarowanym masłem, polać śmietaną, wstawić do nagrzanego piekarnika, upiec na złoty kolor.
var bbSite='http___gotujmy.pl'; var bbMainDomain='new.smartcontext.pl';6 lipca 2011, 18:41
6 lipca 2011, 18:44