- Dołączył: 2010-07-08
- Miasto: Hull
- Liczba postów: 365
13 maja 2011, 20:05
Chodzi mi o przepis na tą rybkę, ale bez panierki, najlepiej w papilotach, tylko nie wiem jak ją przygotować . Poddajcie pomysły...
13 maja 2011, 20:08
Edytowany przez zi0mus 13 maja 2011, 20:09
- Dołączył: 2011-03-24
- Miasto: Kraków
- Liczba postów: 61
13 maja 2011, 20:11
łe, nie jedz tego syfu...ani to smaczne, ani zdrowe;/
- Dołączył: 2010-07-08
- Miasto: Hull
- Liczba postów: 365
13 maja 2011, 20:13
Może i nie zdrowe ale mi smakuje... ;-)
- Dołączył: 2009-09-02
- Miasto: Bruksela
- Liczba postów: 5088
13 maja 2011, 20:13
tak jak dziewczyny mówią staraj się unikać tej ryby, ale jeśli już nie masz wyboru to najlepiej na grillu. Albo zawiń w folię i do piekarnika :)
- Dołączył: 2010-07-08
- Miasto: Hull
- Liczba postów: 365
13 maja 2011, 20:35
Tak, ale chodzi mi o to jak ją przygotować, jakie przyprawy i w ogóle...
13 maja 2011, 20:38
Kup najlepiej zwykłą przyprawę do ryb i jak juz ktoś wspomniał - w folię i do piekarnika :)
- Dołączył: 2011-04-20
- Miasto: Żary
- Liczba postów: 343
25 maja 2011, 21:09
nie polecam pangi ;)
lepiej mintaja ;)
panga pływa w ściekach itp ..
- Dołączył: 2006-11-14
- Miasto: Leszno
- Liczba postów: 11573
26 maja 2011, 22:52
i nie ma żadnych wartości, a przecież obok walorów smakowych ryby jemy głównie dla ich wartości odżywczych