- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
12 września 2018, 11:06
Do tej pory mrożone warzywa na patelnie smażyłam z przyprawami lub gotowałam na parze.
Polecacie inne, lepsze sposoby?
Dobre by były duszone na bulionie?
12 września 2018, 12:57
ja zazwyczaj wrzucam do woka i podlewam odrobina wody, doprawiam sola i pieprzem. Po ugotowaniu/uduszeniu polewam olejem lnianym/oliwa z oliwek
z warzyw mrożonych zdarza mi sie tez robić zapiekanki z piersią z kurczaka.
12 września 2018, 13:49
smażę na patelni, dodaje jogurt kozi i trochę serka puszystego i robię krem, smażę normalnie z przyprawami, mieszam z bulionem i robię zupę albo Ew. Jakaś pastę warzywną
12 września 2018, 22:18
ja albo gotuje w solonej wodzie, albo na patelni z odrobina oliwy z oliwek :)
13 września 2018, 01:06
Ja tak samo-nic odkrywczego się z tym nie da przecież zrobić ;) albo na parze,, albo w wodzie, albo patelnia- ew.podlewane po trochu płynem(dowolny- także bulionem jeśli ci się mieści kalorycznie w diecie)
15 września 2018, 10:11
Ja uwielbiam dodać do nich pomidory z puszki, doprawić dużą ilością oregano i pieprzu cayenne :D