Temat: podziękowania dla gości

mieliśmy skromny ślub cywilny na 15 osób, myśleliśmy żeby powysyłać gościom po 3 zdjęcia ze ślubu wraz z karteczką z podziękowaniami za przybycie , co myślicie ??

Jeśli byłaby to jedyna opcja na obejrzenie zdjęć ze slubu to bym się ucieszyła, ale w dobie fejsa, chyba wolałabym, aby ktoś podziękował po prostu telefonicznie. ew. z jakąś luźną propozycją kawy i ciacha u nowożeńców, wtedy mozecie pokazac zdjęcia

Pasek wagi

no właśnie w dobie "fejsa", ja np bym się ucieszyła i wsadziła gdzieś w album żeby za kilka lat sobie przypomnieć "o tak wyglądałam n lat temu u tego i u tego na ślubie, ale byłam młoda i piekna"  xD

marta.m.. napisał(a):

no właśnie w dobie "fejsa", ja np bym się ucieszyła i wsadziła gdzieś w album żeby za kilka lat sobie przypomnieć "o tak wyglądałam n lat temu u tego i u tego na ślubie, ale byłam młoda i piekna"  xD

zrozumiałam, że młodzi chcą wysłać zdjęcia swoje - ślubne...

Pasek wagi

chciałam zrobić tak, że np jak wysyłam cioci , to wysyłam 3 różne zdjęcia na których jest ciocia - jedno z nami, jedno ze swoja siostrą i jedno w kilka osób itd ...

uważam,że wysłanie jednego nie trzech zdjęć jest ok ,na odwrocie zdjęcia podziekowanie i gotowe ;)

Fajna opcja, ale możecie równie dobrze np nagrać na płytkę zdjęcia i dać płytkę - my tak właśnie porozdawaliśy i wszyscy są mega zadowoleni. Wierz mi, że wbrew pozorom goście lubią oglądać i mieć zdjęcia całej rodzinki a nie tylko swoje - pierwszy pakiet jaki daliśmy to były tylko zdjęcia danej części rodziny i zaraz padło pytanie czy nie mogliby dostać też zdjęć innych osób

My tez cos podobnego chcemy zrobic. Takie male albumiki wysylac z podziekowaniami. Kilka zdjec ogolnych z uroczystosci + pare fotek osob dla ktorych jest to podziekowanie :)

Ja bym chyba wolala np na plyte zgrac wszystkie zdjecia z wesela, dodatkowo jedno zdjecie do wsadzenia w album, ladnie napisane podziekowania i juz :)

Pasek wagi

Myśle, że to fajny pomysł :)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.