- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
29 kwietnia 2013, 19:35
Zapraszamy wszystkie Panny Młode które planują ślub w 2017/2018
Chciałabym żebyśmy tutaj wymieniały się radami dotyczącymi przygotowań :))
Edytowany przez Grangu 4 grudnia 2017, 16:50
28 stycznia 2015, 10:56
dziękuję...ja potrzebuje troszkę więcej miejsca dlatego planujemy zaproszenie z wkładką, albo kwadratowe.
Edytowany przez nihilll 28 stycznia 2015, 10:56
28 stycznia 2015, 11:12
Ja nie wstawiam notki o prezentach..bo nie wypada, ale to mój pogląd..pokazujesz, że zależy ci na prezentach..Tak naprawdę wychodzę z założenia, że goście wiedzą że to droga inwestycja i i tak wkładają do kopert. Na moim weselu będzie wyłącznie rodzina najbliższa dlatego też nie mam potrzeby umieszczać takiej notki.
28 stycznia 2015, 11:21
Alexzee na początku miałam podobne podejście do Twojego, dopóki rodzina nie zaczęła dopytywać się, co chcielibyśmy dostać w prezentach ślubnych. Jesteśmy świeżo po kupnie mieszkania i obecnie gruntownie je remontujemy , a na dodatek wesele odprawiamy całkowicie z własnych pieniędzy i chyba zrozumiałe jest dla każdego, że młodym przydałby się jakiś grosz, a nie suszarka do grzybów. Lepiej wstawić taką notkę, niż później żałować, że się tego nie zrobiło. Poza tym, wierszyk można sobie wstawić jaki się komu podoba. Na początku prosiliśmy o książki z dedykacjami, ale goście, którzy o tym się dowiedzieli już zaczęli kręcić nosami, że nie wiedzą jaką, że się będą powtarzać...
28 stycznia 2015, 11:47
Byliśmy w niedziele z narzeczonym na targach ślub i wesele. Po raz trzeci w sumie..ale dopiero teraz mogliśmy się skupić na tym czego potrzebujemy. Udało nam się znaleźć fotografa. Od początku planowaliśmy nie fotografować wesela. U nas w rodzinie kilka osób ma lustrzanki i zrobi..poza tym uważam, że weselna zdjęcia sa niepotrzebne. No i tysiąc w kieszeni.. Na targach wystawiało się kilka cukierni. W tym Hotel Haffner w sopocie i tam spróbowaliśmy tortu, który był naprawdę niesamowity i rozpływał się w ustach..biszkopt waniliowy, mus z mango, śmietana z mascarpone i maliny..ultra lekki <3 normalnie zamówiliśmy na urodziny tesciowej w lutym..Marka która idzie na jakość a nie masówkę. Przyjmują tylko 10 tortów na tydzień. Bo wychodzą z założenia, że 80% to smak a reszta wygląd. U nich żeby zamówić tort weselny na sierpień..trzeba złożyć zamówienie w marcu
28 stycznia 2015, 11:49
Dodatkowo na takich targach możesz zrobić sobie makijaż ślubny jak i fryzurę...
28 stycznia 2015, 11:52
Byliśmy w niedziele z narzeczonym na targach ślub i wesele. Po raz trzeci w sumie..ale dopiero teraz mogliśmy się skupić na tym czego potrzebujemy. Udało nam się znaleźć fotografa. Od początku planowaliśmy nie fotografować wesela. U nas w rodzinie kilka osób ma lustrzanki i zrobi..poza tym uważam, że weselna zdjęcia sa niepotrzebne. No i tysiąc w kieszeni.. Na targach wystawiało się kilka cukierni. W tym Hotel Haffner w sopocie i tam spróbowaliśmy tortu, który był naprawdę niesamowity i rozpływał się w ustach..biszkopt waniliowy, mus z mango, śmietana z mascarpone i maliny..ultra lekki <3 normalnie zamówiliśmy na urodziny tesciowej w lutym..Marka która idzie na jakość a nie masówkę. Przyjmują tylko 10 tortów na tydzień. Bo wychodzą z założenia, że 80% to smak a reszta wygląd. U nich żeby zamówić tort weselny na sierpień..trzeba złożyć zamówienie w marcu
28 stycznia 2015, 13:33
Ja mówię o renomowanej cukierni..gdzie mistrz cukiernictwa zajmuje się twoim zamówieniem. cena ta sama jak w sowie czy innych cukierniach a jakość zdecydowanie lepsza, z tym wiąże się termin zamówienia. Wiesz w zwykłej cukierni zamawiasz dwa tyg. wcześniej..
Taka mała różnica
Wyszukane ciasta, praliny, trufle, torty oraz musy to tylko nieliczne specjalności Cukierni Hotelu Haffner. Przy wyrobie wszystkich słodkości używane są wyłącznie naturalne produkty najwyższej jakości, takie jak: wanilia Burbon pochodząca z Madagaskaru, czy czekolady Callebaut i Cacao Barry. Wszystko to sprawia, że smak oraz aromat słodkości z Cukierni Hotelu Haffner jest tak wyjątkowy. Stałe poszerzanie gamy proponowanych Państwu delicji możliwe jest dzięki kwalifikacjom zdobywanym przez naszych cukierników na szkoleniach odbywających się w kraju i zagranica, jak np. w Akademii Callebauta w Belgi, czy szkole Lenotre pod Paryżem.
Edytowany przez Alexzee 28 stycznia 2015, 13:34
28 stycznia 2015, 13:45
cucciolo napisam długaśny post o pielęgnacji włosów i mi wyłączyła się przeglądarka- szlak by to :(