Temat: budyń na kolacje dobry pomysł?

Hejka;) Strasznie lubię budyń... Zmodyfikowałam już go tak, że na pół szklanki mleka od krowy dodaję szklankę wody...  i 2 bardzo płaskie łyżki cukru...  Co o tym myślicie? Czy mogę tak jeść często, czy może lepiej raz na jakiś czas?
Ja budyń jadam od czasu do czasu, nie jest strasznie kaloryczny ;)
Pasek wagi
ja wole kupic mleko, bo to prosto od krowy ma duzo wiecej tluszczy, ale nieźle wybrnęłaś:) ja tak jadałam często i nie czułam się z tym źle, pod warunkiem oczywiscie, ze ten cukier cie nie przeraza, bo mnie nie:P tylko pamietaj, zeby nie przesadzac, bo to jednak sama chemia, z dwa max trzy razy w tyg, wlacz na zmiane jakas rybke, jajko, twarog czy drób:)
pozdrawiam:)
Pasek wagi
dzięki wielkie... hehe bo ja to normalnie budyniarz jestem... co do cukru to go w mojej wersji praktycznie nie cuć...raz mama po mnie chciała dojeść i zaczęła pluć aż się spytała czy słodziłam hehe
zrób sama budyń z zółtek mąki ziemniaczanej... będzie zdrowiej kiedyś robiłam rak do placków jako krem ale dokłądnie jak to było nie pamiętam 
Napewno lepiej raz na jakis czas, ja jem z odtluszczonym mlekiem i slodzikiem  wiec ma malutko kalori ale itak pozwalam sobie na niego raz w tygodniu.
oki to będę 2-3 razy w tygodniu myślę że to będzie ok;)

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.