Temat: Surowe racuchy

dziewczyny, zjadłam dziś trzy racuchy które jak się okazało były niedosmażone.. byłam tak głodna ze nawet jakoś nie zajarzylam.. potem mama zaczęła je jeść i wyrzuciła bo były pół surowe. Czy może mi to zaszkodzić bardzo? Dodam ze były to racuchy z rossmanna z maki jaglanej termicznie preparowanej, skrobi ziemniaczanej i cukru trzcinowego. Smakowały dziwnie, ale myślałam ze to przez to ze maja taki sklad

to nie popsute mięso nie umrzesz, najwyżej bóle brzucha i s.aczka

to chyba nie racuchy bo pierwsze słyszę żeby do racuchów dawać mąkę ziemniaczaną . 

Nic ci nie będzie od surowego ciasta, swoją drogą-nie smażyłyście ich? gotowce chyba i tak się smaży tak na logikę(z doświadczenia nie wiem bo nie kupuję takich)

Piramil77 napisał(a):

to chyba nie racuchy bo pierwsze słyszę żeby do racuchów dawać mąkę ziemniaczaną . 
Placki ziemniaczane chyba ktos tak nazywal, takie na slodko

Ja jem ziemniaczane na słono, ale to chyba to samo.

Myślę, że nic ci nie będzie, najwyżej się pos.rasz:p

Pasek wagi

nie umrzesz co najwyżej porządnie Cię przeczysci 

Gotowe placki z marketu są juz zasadniczo przyrządzone i przygotowane tylko do podgrzania. Nic ci nie bedzie. 

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.