- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
2 maja 2019, 20:10
dziewczyny, zjadłam dziś trzy racuchy które jak się okazało były niedosmażone.. byłam tak głodna ze nawet jakoś nie zajarzylam.. potem mama zaczęła je jeść i wyrzuciła bo były pół surowe. Czy może mi to zaszkodzić bardzo? Dodam ze były to racuchy z rossmanna z maki jaglanej termicznie preparowanej, skrobi ziemniaczanej i cukru trzcinowego. Smakowały dziwnie, ale myślałam ze to przez to ze maja taki sklad
2 maja 2019, 20:37
to nie popsute mięso nie umrzesz, najwyżej bóle brzucha i s.aczka
2 maja 2019, 20:48
to chyba nie racuchy bo pierwsze słyszę żeby do racuchów dawać mąkę ziemniaczaną .
2 maja 2019, 20:57
Nic ci nie będzie od surowego ciasta, swoją drogą-nie smażyłyście ich? gotowce chyba i tak się smaży tak na logikę(z doświadczenia nie wiem bo nie kupuję takich)
2 maja 2019, 21:06
to chyba nie racuchy bo pierwsze słyszę żeby do racuchów dawać mąkę ziemniaczaną .
2 maja 2019, 21:21
Ja jem ziemniaczane na słono, ale to chyba to samo.
Myślę, że nic ci nie będzie, najwyżej się pos.rasz
3 maja 2019, 09:20
nie umrzesz co najwyżej porządnie Cię przeczysci