Temat: balleriny

czy wydaje wam się, że pasują na każdą stopę, bo mnie nie, szeroka stopa wygląda w nich jak płetwa, a mimo to dziewczyny w nich chodzą...
Pasek wagi
> Ja mam rozmiar 41 i nie wyobrażam sobie żeby z
> tego powodu NIE chodzić w balerinkach. Oczywiście
> balerinka balerice nie równa i w jednej wyglądam
> fajnie, a w innej okropnie. Fakt, mam dosyć
> szczupłą stopę, ale nie o to chodzi. Nie zmienię
> rozmiaru swojej stopy i nie zamierzam się tym
> przejmować.

No ja z powodu rozmiary stopy też nie mam zamiaru nosić tylko i wyłącznie butów szpitalnych :)
>  ja z powodu rozmiary stopy też nie
> mam zamiaru nosić tylko i wyłącznie butów
> szpitalnych :)

Ani szpitalnych, ani wyłącznie szpilek "bo noga wygląda na mniejszą" ... ;)
Szpilki mało co noszę - okazjonalnie :) Ale czy założe baleriny, szpilki, adidasy, tramki, sandałki, japonki .. nie czuję się jak dziwoląg :D
otóż to ;)
;)
A ja w ogóle uważam baleriny za paskudne buty . Mimo wszystko nie wydaje mi się, że rozmiar stopy miał tu coś do rzeczy- jeśli jest dobry fason, to nawet i 45 będzie wyglądało ok. Jeśli nie- to i 36 się rozlezie.
> Baleriny wyglądają fajnie  do rozmiaru 37,potem
> już faktycznie jak płetwa
PFF! Wypraszam sobie oO Ja mam rozmiar 41 i nie wygląda tak tragicznie, chociaż trzeba dobierać dobry fason.
ja mam malutkie stópki - 36, 37, ale są szerokie okropnie i wyglądają, jakby mi się wylewały z tych balerin ;)
fakt, baleriny trzeba umieć dobrać do stopy. szerokie też mogą dobrze w takich butach wyglądać, tak samo jak rozmiar 41 (który ja sama noszę). niemal wszystkie moje znajome płci pięknej są zakochane w tych butach, chwalą, że lekkie, wygodne i uniwersalne, ale ja się nie mogę przekonać... nigdy nie miałam balerinek na nogach i pewnie tak zostanie

> Baleriny wyglądają fajnie  do rozmiaru 37,potem
> już faktycznie jak płetwa

 

Nie przesadzaj,mam 39 i nosze baleriny i nie mam zadnych pletw ;]

 

i jakis skrawek zdjecia znalazlam.

 

Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.