Temat: przezroczysty materiał leggins/lycra/termo

Skąd mogę takowy wziąć aby sobie zwęzić ubrania/? Albo jakieś całe ubranie do pocięcia?

a jaki masz budżet?

Pasek wagi

duży

Co ewentualnie mógłbym dodać do lateksu przezroczystego w płynie, albo czy jakiś gotowiec byłby odpowiedni.

Rilaj napisał(a):

duży

to szukaj czegoś z diamentowych nanowłókien

Pasek wagi

Diamentów to ja w internecie nie będę szukać, bo nosate janusze biznesu w ogromnej większości sprzedają kwarc albo coś podobnego...

Tak jak z siarki robią złoto ( ALE W PROMOCJI ) a srebro to nawet z cementu...

Możliwe, że pokombinuję z żelatyną i osiągnę masę przezroczystą jak niektóre gatunki ślimaków.

Rilaj napisał(a):

Diamentów to ja w internecie nie będę szukać, bo nosate janusze biznesu w ogromnej większości sprzedają kwarc albo coś podobnego...Tak jak z siarki robią złoto ( ALE W PROMOCJI ) a srebro to nawet z cementu...Możliwe, że pokombinuję z żelatyną i osiągnę masę przezroczystą jak niektóre gatunki ślimaków.

powodzenia, daj znać jak poszło

Pasek wagi

(smiech) tak, język polski byc trudna. Przezroczysty material? To albo folia stręcz albo niewidzialny szaty cesarza. Zreszta jak zwezic cos prze poszerzenie? :D

Pasek wagi

Na internetach są do kupienia przezroczyste rękawy z nadrukowanymi tatuażami - poszukaj, może będą też bez tatuaży.

Rilaj napisał(a):

A jakbym kupił 10 par jeślibym nie znałazłwszy materiału musiał owego dokonać?

Niech mi to ktos, qva, przetlumaczy...

Po 4 stronach nadal nie wiem o co chodzi haha Ale miesnie brzucha mnie ze smiechu juz bola! Zajebiaty temat!

Ps: najbardziej rozwala mnie gladkosc platkow maku swiezego, wegiel vs diamenty vs podroba z kwarcu, oraz slimaki... Haha

Pasek wagi

takaja27 napisał(a):

Rilaj napisał(a):

A jakbym kupił 10 par jeślibym nie znałazłwszy materiału musiał owego dokonać?
Niech mi to ktos, qva, przetlumaczy...Po 4 stronach nadal nie wiem o co chodzi haha Ale miesnie brzucha mnie ze smiechu juz bola! Zajebiaty temat!

bo nie czytałaś "reja co mikołaj miał na imię"

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.