- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
4 kwietnia 2016, 12:43
Ostatnio w biedronce kupiłam błonnik jabłkowy w proszku. Na opakowaniu jest napisane, żeby rozpuszczać w wodzie lub dodawać do jogurtów. Spróbowałam i jest okropne w smaku. W wodzie zachowuje się jak cynamon, tworzy grudki, zawiesina nie wygląda ani trochę apetycznie. Poza tym smakuje jak jakaś rozpuszczona mąka. Czy ktoś mógłby mi polecić jak to stosować i ogólnie czy warto?
http://www.alleceny.pl/static/images/Aleceny_Model_Promotion_Table/big/blonnik_jablkowy_w_proszku_4x2_b43e01f21dd8ec7af12b297a17cbb024.jpg
4 kwietnia 2016, 13:41
Jeśli masz blender to może zrób jakiś koktajl i dosyp tego błonnika? Może nie będzie czuć smaku, a i rozmiesza się dobrze. ;)