Temat: GURMAR "zmniejszający ochotę na słodycze"

Hej, chciałam zapytać czy macie jakieś doświadczenia z tym suplementem? Wczoraj oglądałam program Wiem co jem i powiem wam, że bardzo zaciekawił mnie ten produkt.. Jednak w necie jest mało opinii na ten temat. Tabletki zaś można kupić bez problemu na allegro. Ponoć zmienia smak słodyczy... nie czuć smaku słodkiego... czyż to nie wspaniałe??

o, to juz tam zaczynaja tez reklamowac takie syfy? niewiem ja w to nie wierze, odchudzi Ci to co najwyzej portfel, ewentualnie zadziala efekt placebo i tyle. 

dlaczego uwazasz ze to syf?

satie napisał(a):

dlaczego uwazasz ze to syf?

bo takie wspomagacze to zawsze nabijanie ludzi w bambuko i trzepanie kasy.

to to jak chrom ktory ma niby zabijac ochote na slodkie. jak ktos sobie wkreci ze nie bedzie mial ochoty to owszem nie bedzie jej miec przez jakis czas. Ale jesli Cie to tak ciekawi to sporbuj ;)

Sadze, ze to nic nie daje. Słodycze trze po prostu rzucić, żadne stopniowe rzucanie, wspomaganie sie jakas chemia tutaj nie pomoże.

Jeszcze pytanie, w jaki sposób zmienia smak słodyczy... Kiedyś z ciekawości kupiłem na allegro całkowicie naturalny specyfik (potwierdziłem pochodzenie składnika aktywnego w wikipedii), który zmieniał smak kwaśny w słodki. I rzeczywiscie, kilka minut po wyssaniu tabletki i dokładnym pokryciu substancją kubków smakowych, cytryna smakowała jak pomarańcza... przez 10, może 15 minut. Jeśli to coś podobnego, to nie zadziała, bo prędzej czy później ochota na słodycze zwycięży i po prostu nie przyjmiemy tego wspomagacza, tylko słodką czekoladkę uśmiechającą się do nas z lodówki.

Pasek wagi

kurr..na kto wymyslił słodycze :P

kurr..na kto wymyslił słodycze :P

odkupuje wątek, ale gurmar to przede wszyskim zioło. 100% naturalne, żadna chemia! Aktualnie pije herbatki z tego, bo z połykaniem dużych kapsułek mam problem, zioło to obniża poziom cukru we krwi. Po kuracji nie jest się w stanie zjeść całej czekolady. Będę testować ;)

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.