Temat: Czarne farby do włosów, które się nie wypłukują.

Mogłybyście polecić mi jakąś czarną farbę do włosów (cena do 30zł), która nie spłucze się po pięciu myciach? ;)
ja uzywam czarnej farby firmy: Londa. slyszalam ze jesli uzyjesz palette to jest bardzo silny pigment i pozniej bedzie ci trudno przefarbowac wlosy;))
ja farbowałam zawsze Palette Deluxe:) na granatową czerń.. kolor trzymał się bardzoo długo:) i jedynie ta farba sprawdziła mi się w 100%:) teraz mam czerwone:D i także uzylam farby Palette Deluxe:) i chwalę sobie również:) plusem jest tez znakomita odzywka po farbowaniu.. wlosy sa jak jedwab:)
> ja uzywam czarnej farby firmy: Londa. slyszalam ze
> jesli uzyjesz palette to jest bardzo silny pigment
> i pozniej bedzie ci trudno przefarbowac wlosy;))
racja:) bo po farbowaniu zawsze na czarno ciezko było mi zejsc z tego koloru = efekt wlosy strasznie zniszczone od rozjasniania i wywabiania koloru.. ale jak na razie nie zamierzasz rozjasnaic spowrotem to nie masz sie co martwic:)
Palette jest swietna jesli chcesz juz tak zostac mialam czarne i ciezko wyjsc ogolnie z Palette mocna farba strasznie heh :) polecam ale sie zastanow czy na dlugo chcesz te czarne :)
Pasek wagi
chociaz.. jak sie chce to da sie wyjsc z koloru:) ja zuzylam 4,5 rozjasniacza i 4czerwone farby na wlosy do ramion:D:D

Ja co prawda nie farbuję się na czarno, tylko na średni brąz (i tak wychodzi ciemny brąz - niektórzy mówią że wręcz czarne), ale lubię farby

Włosy po tych farbach są miękkie i ładnie pachną, więc polecam :)

Dzięki za rady. mam już czarne włosy, farbowałam Palette 24 mycia ale nie zeszło i teraz mam wielkie odrosty, a włosy baaardzo ciemny brąz i robię znów na czarno, tyle, że słyszałam, że Palette to najgorsza farba (fryzjerka mówiła). Chyba spróbuję firmy Londa. ;)
Dużo też zależy od jakości wody i jak często myjemy włosy...Ja np. muszę myć co drugi dzień i mam bardzo twardą wodę :S Farba blaknie dość szybko mimo że używam odżywki i balsamy...

© Fitatu 2005-24. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.