Temat: Blada cera

Dziewczynki kochane, mam strasznie bladą cerę i oporną na opalanie nic a nic mnie nie bierze macie może jakieś sprawdzone sposoby może codziennie zacząć pić koktajl z marchwii??
Pasek wagi
Soki z marchwi dają efekty (koleżanka mamy stosowała), ale znów niedawno gdzieś na vitalii wyczytałam, że jakaś dziewczyna miała po nich takie ciemniejsze plamy na skórze. W każdym razie warto spróbować.
Sok z marchwi jak najbardziej i często przebywaj na słoneczku:)
hehe exs mojego P... dużo piła Kubusia marchwiowego i troszq się pomarańczowa po nim ponoć zrobiła;p
ja tam od czasu do czasu smaruje sie balsamem brazujacym (lirene, albo dove) no i efekt jest fajny bardzo :) troche przeszkadza mi ten specyficzny zapach - ale smaruje sie na wieczor, rano prysznic i nic juz nie czuc :P Poza tym wole to, niz solarium i zniszczona cere.

sylwik1989 napisał(a):

ja tam od czasu do czasu smaruje sie balsamem brazujacym (lirene, albo dove) no i efekt jest fajny bardzo :) troche przeszkadza mi ten specyficzny zapach - ale smaruje sie na wieczor, rano prysznic i nic juz nie czuc :P Poza tym wole to, niz solarium i zniszczona cere.

A nie masz smug na ciele?? jak długo się utrzymuje efekt?

Pasek wagi
kremik z ziaji sopot brazujący bardzo fajnie i delikatnie dziala :)
Ja od małego byłam wychowywana na Kubusiach i nawet  doktorka opierdzielała moja mamę, bo cała pomarańczowa byłam, więc śmiało mogę je polecić :D A teraz mam ładną brązową karnację, opala mnie na czekoladowo- jest git :)
Wlasnie nie mam smug. Zwlaszcza ten balsam z lirene jest bardzo bezpieczny, ze tak powiem :) Wystarczy go dobrze wmasowac i naprawde efekt jest fajny. Nie ma smug, nie jest sie pomaranczowym i spoko schodzi ( rowno). Naprawde polecam ;)

Lenag0 napisał(a):

Soki z marchwi dają efekty (koleżanka mamy stosowała), ale znów niedawno gdzieś na vitalii wyczytałam, że jakaś dziewczyna miała po nich takie ciemniejsze plamy na skórze. W każdym razie warto spróbować.



© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.