Temat: BRZUSZKI- metoda kratkowania. Kto ze mną ?

Dziewczyny macie ochotę robić brzuszki metodą kratkowania ? Potrzebna kartka w kratkę, długopis i duuużo samodyscypliny i samozaparcia ... za każde 10 brzuszków zakreślamy 1 kratkę.. i tak całą karteczkę.

Szukam towarzyszek, bo w grupie zawsze raźniej, a i motywacja większa, gdy pojawia się nutka rywalizacji

Może będziemy zdobywać jakieś szczyty (1 metr- 1 brzuszek) ? Jeździć po świecie (1 km- 1 brzuszek )? Zawsze to ciekawiej ;-)


EDIT:  Zaczynamy od zdobycia Korony Ziemi + nasze polskie Rysy na początku ;-)

1. Azja: Mount Everest 8848 m.n.p.m.

2. Ameryka Południowa: Aconcagua 6960 m.n.p.m.

3. Ameryka Północna: Mc Kinley 6195 m.n.p.m.

4. Afryka: Kilimandżaro 5895 m.n.p.m.

5. Europa: Elbrus 5642 m.n.p.m.

6. Antarktyda: Masyw Vinsona 4892 m.n.p.m.

7. Australia i Oceania: Puncak Jaya 4884 m.n.p.m.

8. POLSKA- Rysy 2499 m.n.p.m.

ZASADY:
1 brzuszek = 1 metr
co tygodniowe (poniedziałek) podsumowanie ilości wykonanych brzuszków

ZACZYNAMY OD POZYCJI ÓSMEJ- RYSY na pierwszy ogień ;-)

Jeśli są jakieś uwagi, to śmiało pisać


Pasek wagi
tez mam to w planach :)))
 Europa: Elbrus 1142 /5642 m.n.p.m. 
Do końca lutego chcę zdobyć szczyt Europy dlatego muszę się sprężać i w ciągu 3 dni zrobić 4500 półbrzuszków:) To jest mój cel numer jeden póki co :) 
brazowooka jak dla ciebie to pikus ;PP
W sumie jestem bardziej przekonana o sukcesie niż porażce :) Zwłaszcza że będę miała wtorek i środę wolną od zajęć więc mogę robić kiedy chce i ile chce :) Dopiero później zaczną się schody jak będą wyższe szczyty..:) 
Dzisiaj 600
3400/4884
a ja dokładnie 432 dziennie na razie nie zwiększam
2625/4892
Pasek wagi
2310/2499 dziś zdobędę Rysy, uff wreszcie, bo daleko za Wami jestem
Pasek wagi
kasolga nie przejmuj się, ważne że ćwiczysz - tu nie chodzi o ilość tylko żeby się nie poddawać :)
Pasek wagi
Poranna dawka zrobiona:) Tylko 300 ale to dlatego że dłużej się w łóżku leniłam 
Buuu i dalej zima:( 
Miłego dnia! 
Wczoraj 1500/5895. Dzisiaj na 10 na uczelnie ;(

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.