Temat: BRZUSZKI- metoda kratkowania. Kto ze mną ?

Dziewczyny macie ochotę robić brzuszki metodą kratkowania ? Potrzebna kartka w kratkę, długopis i duuużo samodyscypliny i samozaparcia ... za każde 10 brzuszków zakreślamy 1 kratkę.. i tak całą karteczkę.

Szukam towarzyszek, bo w grupie zawsze raźniej, a i motywacja większa, gdy pojawia się nutka rywalizacji

Może będziemy zdobywać jakieś szczyty (1 metr- 1 brzuszek) ? Jeździć po świecie (1 km- 1 brzuszek )? Zawsze to ciekawiej ;-)


EDIT:  Zaczynamy od zdobycia Korony Ziemi + nasze polskie Rysy na początku ;-)

1. Azja: Mount Everest 8848 m.n.p.m.

2. Ameryka Południowa: Aconcagua 6960 m.n.p.m.

3. Ameryka Północna: Mc Kinley 6195 m.n.p.m.

4. Afryka: Kilimandżaro 5895 m.n.p.m.

5. Europa: Elbrus 5642 m.n.p.m.

6. Antarktyda: Masyw Vinsona 4892 m.n.p.m.

7. Australia i Oceania: Puncak Jaya 4884 m.n.p.m.

8. POLSKA- Rysy 2499 m.n.p.m.

ZASADY:
1 brzuszek = 1 metr
co tygodniowe (poniedziałek) podsumowanie ilości wykonanych brzuszków

ZACZYNAMY OD POZYCJI ÓSMEJ- RYSY na pierwszy ogień ;-)

Jeśli są jakieś uwagi, to śmiało pisać


Pasek wagi
900 / 2499 ! ;)

gratuluję dziewczęta i dalszych sukcesów !;**
Dziewczynki, kto ile robi, to jest tylko i wyłącznie indywidualna sprawa... ;-) naprawdę.

Ja dzisiaj póki co mam piękne, okrągłe zero na koncie ;-)) i jakoś tak dziwnie się z tym czuję... może na dniach nadrobię :)
Pasek wagi
Australia i Oceania: Puncak Jaya  1500 /4884 m.n.p.m.
1050 /2499 :)
Pasek wagi
dzisiaj 350 więc razem jest 990/2499

Zagubionaxxx napisał(a):

Australia i Oceania: Puncak Jaya  1500 /4884 m.n.p.m.


a ja sobie powiem, że jesteś moją mistrzynią.. a co .. ;-) !!
Pasek wagi

monana0307 napisał(a):

Zagubionaxxx napisał(a):

Australia i Oceania: Puncak Jaya  1500 /4884 m.n.p.m.
a ja sobie powiem, że jesteś moją mistrzynią.. a co .. ;-) !!
 
 Staram sie jak moge...do Lata juz niedaleko,narazie Akcja Wielkanoc
1240/2499
Pasek wagi
boziu jak wy zasowacie z tymi brzuszkami ja dzisiaj 200 wiec w sumie mam juz 370/2499
Rysy: 2499/2499

Puncak Jaya: 200/4884

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.