Temat: Hula-hop czyli wykręcamy tłuszcz !

Witam.
Każda z nas marzy o płaskim brzuszku i talii osy. Aby to osiągnąć wystarczy pewne magiczne kółeczko i trochę zapału. Nieważne czy macie zwykłe hh czy z masażerem; najważniejsze żeby regularnie ćwiczyć i wzajemnie się motywować. Stąd pomysł stworzenia grupy; może być nawet mała,grunt żebyśmy były aktywne ! 

ZASADY: 
Zapisy do północy 13.02.2012. (ze względu na trwanie zapisów punkty zaczynamy liczyć od jutra,ale do ćwiczeń zachęcam już dziś).
Przy zapisach proszę podać nick,wymiary - talia i brzuch (na wysokości pępka).
1 minuta kręcenia= 1 punkt
Co tydzień robimy podsumowanie- zliczamy punkty-wyłaniamy najlepszą i najsłabszą zawodniczkę i piszemy ewentualne zmiany w wymiarach(oby ). Każda osoba dostanie swój numerek,którego proszę używać przy wpisach i punktacji ;)
Zapraszam gorąco !
LISTA UCZESTNIKÓW:

1. piteraaga
2. ascatka
3. olimpiss
4. bubus2010
5. kp005
6. chcebyczsiebiedumna
7. majs88
8. overdose69
9. m3352
10. SashaFierce
11. Roxi18
PODSUMOWANIE I TYGODNIA:

Miejsce 1 : majs88 - 226 punktów !
Miejsce 2: bubus2010- 175 punktów
Miejsce 3: olimpiss - 127 punktów
Miejsce 5: SashaFierce - 120 punktów
Miejsce 6: kp005 - 100 punktów
Miejsce 7 : chcebyczsiebiedumna - 91 punktów
Miejsce 8: piteraaga - 18 punktów
Miejsce na podsumowanie
Miejsce na podsumowanie
A ile bd trwała akcja?

kopaczek napisał(a):

A ile bd trwała akcja?

To już zależy od aktywności grupy. Planuję na początku miesiąc- bo to jest odpowiedni czas żeby zauważyć jakieś większe efekty. Jeśli grupa będzie aktywna i wyrazi chęci,to akcja będzie przedłużana. Póki co,skupiam się na zebraniu ludzi a nie na końcu akcji. 
Ja chętnie się dołączę, aczkolwiek moje punkty będą raczej marne....
Pasek wagi

piteraaga napisał(a):

Ja chętnie się dołączę, aczkolwiek moje punkty będą raczej marne....

Nie wolno się tak nastawiać,po to tworzymy grupę,żeby się wzajemnie motywować do zbierania jak największej liczby punktów,zapisuję już 
wchodzę w to
talia: 67
brzuch: 76
waga: 53,8
Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.