Temat: Dzień zaliczony z a6w :) II edycja Zapraszam :)

Zapraszam wszystkich chętnych do ćwiczenia a6w
razem będzie raźniej i motywująco :)

Zaczynamy od dziś :)
Zapisujemy się podając swój Nick i wymiary brzuszka
 (talia,pępek i 5 cm poniżej pępka tak mniej więcej) :)

Wymiary podawałybyśmy co tydzień :) Można podać je jutro :)
codziennie będziemy pisać czy dzień był zaliczony o tak wzór :
2.05.11 - dzień zaliczony (1/42)
Ja będę zapisywać nasze postępy w tabelkach

Zapraszam :)



Lato co raz  bliżej :)
Filmik AEROBICZNA  6 WIRDEA



Ćwiczenie 1:
Leżymy na płaskim podłożu, ręce wzdłuż tułowia.
Unosimy na zmianę jedną nogę, tak aby w kolanie i biodrze zachować kąt 90 stopni,
 jednocześnie unosząc barki ale tak aby nie odrywać tułowia od podłoża.
Wytrzymujemy w tej pozycji około 3 sekund, zachowując maksymalne napięcie mięśni.
Możemy objąć dłońmi kolana ale nie przytrzymujemy.

Ćwiczenie 2:
W tym ćwiczeniu unosimy jednocześnie obie nogi. Przytrzymujemy ok. 3 s.

Ćwiczenie 3:
Ćwiczenie wykonujemy tak jak pierwsze, z tym, że splatamy ręce na karku.

Ćwiczenie 4:
Ćwiczenie wykonujemy analogicznie do drugiego, z tym, że splatamy ręce na karku.

Ćwiczenie 5:
W tym ćwiczeniu unosimy część barkową tułowia i utrzymując napięcie
 mięśni brzucha robimy "nożyce". Ręce splatamy na karku.

Ćwiczenie 6:
W tym ćwiczeniu unosimy jednocześnie część barkową tułowia i
 obie wyprostowane nogi. Przytrzymujemy 3 s.

Pasek wagi
6.05.11r.-5 dzień zaliczony (5/42)
Pasek wagi
7 maja 10/42 :D
ile robicie przerw między seriami? w sensie już po 6 ćwiczeniach?
06.05 - 4/42 zaliczone :)

4 i 5 dzień zaliczony

 

dzisiaj i jutro wolne. dostałam @ :(

> 4 i 5 dzień zaliczony   dzisiaj i jutro wolne.
> dostałam @ :(

ja też ale walczę dalej!
7.05 - dzień 9. zaliczony
07/05 6/42 zaliczony
Kochane jutro uzupełnię tabelkę bo właśnie wróciłam i zaraz wychodzę :)
Brak czasu :P Pozdrawiam serdecznie :))
Pasek wagi
7.05 zaliczony  (6/42)
7.05 - 6/42 ZALICZONY! 

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.