Temat: Spalamy zbędny tłuszcz i modelujemy ciała; XXVI edycja

Zapraszam wszystkich chętnych do spalania tłuszczyku
i modelowania naszych ciał poprzez ćwiczenia.


Swoje wyniki podawać będziemy na tym wątku w minutach, po czym ja będę zapisywać
   wyniki do tabelek. Na końcu wyłonimy zwycięzcę edycji.

Wyniki proszę wpisywać w tej postaci:

Wzór : Nr 15
                         17.03 - 60 min
                           Razem - 180 min

Razem - - - > suma minut od początku trwania edycji.


Proszę by zawsze przy wyniku była data, wynik sumujący i
numerek z tabelki gdyż to ułatwi mi ich uzupełnianie.


Edycja trwa 3 tygodnie.
Zaczynamy od JUTRA - 08.04.13 ; finał edycji: 28.04.13


Zapisując się do edycji bardzo proszę o podanie wykonywanych  ćwiczeń
 (rowerek ,taniec, steper, hula hop itp. )

           

Nowe osoby są w każdej chwili mile widziane.
No to do boju spalamy zbędny tłuszczyk :)
Zapraszam!


>> LINK << do poprzedniej edycji.


INFO:
Chcę tylko wyjaśnić, że temat założyłam w zastępstwie. Szefowa na urlopie


Osoby, które brały udział w poprzedniej edycji zachowują swoje numerki.
Nowym osobom przydzielę numerki
hej patrze ze mam puste miejsce co cwicze- pilates, joga, płaski brzuch, step, abt, siłownia( trening od trenera)
Pasek wagi
Jestem kochane i ja!
Jeszcze raz olbrzymie podziękowania ślę Marlady.

U mnie bez zmian z ćwiczeniami.
Mam nadzieję, że się już ogarnę teraz.
Razem z Wami musi mi się to udać.
To i ja dołączam :) 
Ja ćwiczę : bieganie, spacery,  Ewa Ch., Jillian M., Mel B., callanetics
bardzo proszę o dopisanie
ćwiczę: rower, skakanka, pływanie
Pasek wagi
nr 29

potwierdzam swój udział:-)
Pasek wagi
Nr 9
08.04  - 60 min
Razem - 60 min
8.04 - 100 minut :))
Razem : 100 minut :)
uzupełniam puste miejsce w tabelce, ćwicze abs, buns, hula hop, przysiady, vibro max....
dzisiaj jeszcze nie podaje ile ćwiczyłam bo wieczorem jak dzieciaki zasną chce jeszcze poćwiczyć:)
Nr 56
08.04 - 91 min
Razem - 91 min
nr 10
8.04- 300min

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.