Temat: Sflaczały brzuch

Odchudzam się i do tej pory rezultaty bardzo mnie cieszyły, jednak gdy dzisiaj na siłowni spojrzałam na swój brzuch zamarłam i ledwo powstrzymałam się od płaczu. Zdemotywowana wyszłam szybciej niż zamierzałam i wpędzam się w depresję;pp
Brzuch jest okropny! Sflaczały. Nie umiem powiedzieć czy przyczyną jest nadmiar skóry czy zupełny brak mięśni, czy ogrom tłuszczu, a może i wszystko razem. Od czego zacząć pracę nad brzuszkiem? Czy same ćwiczenia pomogą, czy potrzebny również jakiś masaż (może rolletic?) Kiedy możliwe pierwsze, choćby malutkie efekty motywujące do dalszych działań?

też mam luźną skórę na brzuchu...
u mnie w rodzinie tak mamy....
ja, mama, siostra...
teraz masuje brzuch bańkami chińskimi i ćwiczę z mel B brzuch zobaczymy co będzie dalej bo już jest lepiej
Pasek wagi
Sflaczała skóra na brzuchu? Pewnie tylko zabiegi kosmetyczne są w stanie to zmienić, jak nie operacje...
Fajnie by było gdybyś wstawiła zdjęcie. Wtedy mogłybyśmy ocenić czy to pozostała rozciagnięta skóra, czy po prostu brak mięśni i da się to zredukować cwiczeniami. ;)
ocet jabłkowy ;p spożywaj do posiłków;p skoro masz flaka na brzuchu ;)
Pasek wagi
Byłam dzisiaj u lekarza (angina!:() i spytałam przy okazji o flaczka. Na szczęście okazało się, że skóra jest 'idealnie elsatyczna' i wygląda bardzodobrze jak na takispadek wagi! :) Także muszę robić brzuszki i mięśnie wyćwiczyć.

Wszystkim dziękuję za rady:)

Bonusowiec napisał(a):

ocet jabłkowy ;p spożywaj do posiłków;p skoro masz flaka na brzuchu ;)


ocet jabłkowy??? hm...muszę o tym poczytać w sieci
ja dzisiaj właśnie sobie kupiłam ten ocet:)

favola222 napisał(a):

Bonusowiec napisał(a):

ocet jabłkowy ;p spożywaj do posiłków;p skoro masz flaka na brzuchu ;)
ocet jabłkowy??? hm...muszę o tym poczytać w sieci
czytaj czytaj ;) w tvn było kiedyś że koleś schudł z100kg ;) dla syna  i sam mówił że dzięki octowi jabłkowemu nie miał skóry zwisającej itp:) tani jest taki ocet ;p
Pasek wagi

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.