- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
7 sierpnia 2018, 16:50
Cześć, zrobiłam sobie budyń jaglany, niestety przeliczyłam się i zrobiłam za dużo :/ Myślicie, że jak schowam reszte do lodówki to na drugi dzień będzie zjadliwy? Nigdy tak nie robiłam i nie wiem czy to ma w ogóle sens..
7 sierpnia 2018, 17:10
ja kiedyś zostawiłam na później i zrobił się gorzki, ale miałam tam tez jakieś owoce, nie pamietam jakie
7 sierpnia 2018, 18:04
Przełóż do pucharków, do lodówki i jutro będzie deser na zimno :)