- Dołączył: 2010-05-10
- Miasto: Mauritius
- Liczba postów: 21812
1 kwietnia 2011, 11:51
Sluchajcie jak ubic piane z bialka nei majac miksera? Nei mam tez takiej ubijaczki jak sprezyna tylko taka
- Dołączył: 2006-11-14
- Miasto: Leszno
- Liczba postów: 11573
1 kwietnia 2011, 11:52
dodaj szczyptę soli i ubijaj przez 5 minut, aż będzie lśniąca i sztywna
1 kwietnia 2011, 11:53
No po prostu tym kręcisz, aż się ubije, ale trochę to potrwa i ręka może boleć ;)
1 kwietnia 2011, 11:57
a do czego ci potrzebne bialka ubite? bo np do biszkopta trzeba dlugo ubijac z cukrem do lsniacej postaci, a do ciasta na sztywno z ciupina soli
1 kwietnia 2011, 12:04
to porzadnie ubij je zeby byly naprawde sztywne wtedy ci ladnie urosnie bo to dosc ciezkie ciasto
- Dołączył: 2010-05-10
- Miasto: Mauritius
- Liczba postów: 21812
1 kwietnia 2011, 12:04
hehe spale kalorie:D
a blenderem da rade?
1 kwietnia 2011, 12:05
do blendera musisz niec takaie male mieszadelko bo ostrzami raczej nie ubijesz
- Dołączył: 2010-05-10
- Miasto: Mauritius
- Liczba postów: 21812
1 kwietnia 2011, 12:06
no wlasnie tez tak mysle, no nic bede machac:P albo mojego kochanego zatrudnie:)