- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
31 marca 2011, 11:03
31 marca 2011, 11:21
31 marca 2011, 11:31
31 marca 2011, 11:44
31 marca 2011, 11:59
Spróbuj pasztetu z pieczarek - ja robiłam już wielokrotnie i jeszcze nigdy się nie zawiodłam. Nie mogę znaleźć "mojego" przepisu w necie, ale ten będzie chyba najbliższy - http://www.wielkiezarcie.com/recipe13892.html
Ja całą masę przed pieczeniem jeszcze solidnie przyprawiam, np. sambalem, bazylią, oregano. :)
Edytowany przez Fukku 31 marca 2011, 12:01
31 marca 2011, 12:09