- Pomoc
- Regulamin
- Polityka prywatności
- O nas
- Kontakt
- Newsletter
- Program Partnerski
- Reklama
- Poleć nasze usługi
-
© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.
10 kwietnia 2018, 19:16
Chciałbym zrobić kilka słoików buraczków tartych w zalewie octowej. Zastanawiam się tylko, czy zamiast zwykłego octu spirytusowego mogę zastosować ocet jabłkowy. Ktoś próbował albo ma jakieś przypuszczenia jak to może smakować?
10 kwietnia 2018, 19:47
Mozna uzywac, ja daje ocet ziolowy i wydaje mi sie, ze nawet lepiej samkuje jak ze zwyklym
10 kwietnia 2018, 22:05
Dokładnie... mnie nie smakuje kompletnie! Poza tym chyba dużo gorzej konserwuje bo jest po prostu słabszy.