Temat: mam mięso królika

co mogę z niego zrobic???? zupe? barszcz? opiec, udusić, polecacie coś?
pyszna jest pomidorowka na kroliku...albo duszony w potrawce (marchew, pietrucha, cebulka) mmm...:)
Pasek wagi
ja robiłam królika duszonego z warzywami(marchew,pietruszka,cebula lub por,trochę startego selera),pychota,polecam!!
Rosół z królika.. mniam coś cudownego, rarytas

i nadziewka.... ooo.. niebo w gębie... ale mi narobiłaś smaków
przepis najlepiej od jakiejś babci 

ja jak nie wiem co jak zrobić, to do babci dzwonię
pieczony najlepszy ;))
ja doprawiam jak kurczaka i piekę w piekarniku w rękawiepyszne, chude mięsko
a jaką część masz? moja ulubiona to comber (te niby piersi) a mojego męża duże udko;)
Narobiłyście mi ochoty na królika :)
karren - podskocz do mnie, mam pełen zamrażalnik, teściowie mnie regularnie zaopatrują;)

© Fitatu 2005-25. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Serwis stosuje zalecenia i normy Instytutu Żywności i Żywienia.