16 marca 2011, 07:33
co mogę z niego zrobic???? zupe? barszcz? opiec, udusić, polecacie coś?
- Dołączył: 2009-02-27
- Miasto: Zielona Góra
- Liczba postów: 3967
16 marca 2011, 10:07
pyszna jest pomidorowka na kroliku...albo duszony w potrawce (marchew, pietrucha, cebulka) mmm...:)
- Dołączył: 2009-04-22
- Miasto: Pyszlandia
- Liczba postów: 668
16 marca 2011, 10:12
ja robiłam królika duszonego z warzywami(marchew,pietruszka,cebula lub por,trochę startego selera),pychota
![]()
,polecam!!
16 marca 2011, 10:17
Rosół z królika.. mniam
![]()
coś cudownego, rarytas
![]()
i nadziewka.... ooo.. niebo w gębie... ale mi narobiłaś smaków
16 marca 2011, 10:19
przepis najlepiej od jakiejś babci
![]()
ja jak nie wiem co jak zrobić, to do babci dzwonię
- Dołączył: 2006-11-14
- Miasto: Leszno
- Liczba postów: 11573
16 marca 2011, 14:32
ja doprawiam jak kurczaka i piekę w piekarniku w rękawiepyszne, chude mięsko
a jaką część masz? moja ulubiona to comber (te niby piersi) a mojego męża duże udko;)
- Dołączył: 2010-08-06
- Miasto: -
- Liczba postów: 3378
16 marca 2011, 14:54
Narobiłyście mi ochoty na królika :)
- Dołączył: 2006-11-14
- Miasto: Leszno
- Liczba postów: 11573
16 marca 2011, 15:26
karren - podskocz do mnie, mam pełen zamrażalnik, teściowie mnie regularnie zaopatrują;)